Här kommer krämporna

Attans..

Jag kommer inte att öppna mitt hjärta helt när det gäller denna graviditet som vissa andra har gjort på sina bloggar.. vilket jag ska säga att jag jävligt nöjd över att vissa gör :) Hade detta varit en anonym blogg hade jag jag definitivt öppnat mitt hjärta och berättat varenda liten detalj.. meen.. det kommer inte att hända. Så gott som allt det fysiska kan jag berätta om, som den halv-hypokondriker jag är, haha, men det psykiska håller jag till en stor del för mig själv.

Back to my krämpor. Här i torsdags visste jag inte om jag skulle ringa förlossningen eller rent av ambulansen på en gång. Konstiga smärtor som först började som ett illamående men som sen övergick till någon konstig smärta över magen. Det gick som ett band från sida till sida, typ som en hästsko, men ingenting över "mensvärk" området. Så där satt jag på jobbet hade så ont så att jag grinade.. visste inte ritkigt hur jag skulle göra.. efter 10 minuter av hemsk smärta började det avta.. så efter en timme var det helt borta.. tack och lov! Ringde barnmorskan igår men fick inget svar. Jag har ju inte kännt något sen dess, så det är väll lugnt, men det är alltid skönt att få prata med henne.

Och foglossning börjar jag nog få å.. ajaj, inte så mycket dock, men den är nog här nu! :/ Tack och lov så här pass sent.. Så jag har klarat mig bra länge ändå! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0