...

Ja nu står fotöljen i vardagsrummet och väntar desperat på överdraget..  


Och i samma veva beställde jag även denna söta lilla sak! :)


Njuter

Jag fortsätter att njuta av det "trista" vädret, vilket inte alls är trist utan uppfriskande härligt.

Jag och kossorna fortsätter att njuter av vädret.. som mamma så snällt påpekade! :)

Idag ska fotöljen hämtas...


Boa

Här boas det för fullt nu! :) Det ska bara köpas lite korgar till hyllan på badrummet så är det färdigt.. eller ja kanske nya hängare till handdukarna också kanske! :)

Lite mer att göra i vardagsrummet, men igår kom vi ett steg närmare.. köpte en fötölj! : Oh yes.. men en 275 kronors från pingstkyrkans second hand. Skit ful! :) Men det är inget ett överdrag från Ellos kan fixa. Och då både tyget på sittkudden och ryggstödet var avtagbart så blir det att tvätta, sen försöka tvätta så mycket för hand på resten av fotöljen. Och idag damp det ner ett erbjudande om att man får 50% på den dyraste varan så passade det sig alldeles utmärkt! :) Så om det nu skiulle bli skit med allt, så har vi ändå bara lagt typ 500 spänn på skiten! :)

Your mind is the scene of the crime

Ja igår åkte jag och O in till Gävle och gick på Inception.. Grymt bra film! Rekomenderas starkt! :) Den hade allt en riktigt bra film ska ha!

Men jag måste nog säga att det var nog sista gången jag går bio innan bebis kommer. Händer och fötter svällde där jag satt, och att sitta i samma ställning i 2 1/2 timme var sjukt jobbigt för ryggen.. vet inte om det var var just för att jag satt i allmänhet eller om mitt jobb låg till grund för ryggvärken.

Och det var någon som hade ett och annat och säga under bion också.. det var full rulle i magen.. det buffades och det sparkades! :) Kan bara inte fatta vilken jävla känsla det är att ständigt få bekräftat att det är ett litet liv som lever där inne! :)

Idag har jag planerat in 1 miljon saker att göra..
  • Skriva arbetsbeskrivning
  • Gå till försäkrigskassan och lämna in havenskapspapperna och föräldrapenningspapprerna
  • Städa
  • Åka till tippen med en massa skräp
  • Storhandla
Okej nu var detta 999 995 mindre saker, men dessa 5 saker hade lika gärnat kunnat räknats som 1 miljon! :)

Jobba?

Ja du.. jag "jobbar" och står i.. Men strax blir det en tur på stan med mor för lunch och lite små shopping! :)


Sen - Pingstkyrkans second hand

Senare - Bio med O ♥

!

Tvättmaskinen fungerar som den ska, hyllan är ihop monterad och är färdig att pyntas.

I love it!

82 dagar kvar

Ja, igår så gick jag in i vecka 29.. bara en vecka kvar till 30.. känns som om det är den sista milstolpen.. att det verkligen är dags för nedräkning! :)

Allt gick bra hos barnmorskan i förrgår. Fick inte min ordinarie, men var också bra. Fick veta att jag inte kommer få ha kvar min vanliga bm då hon ska byta och jobba på ungdomsmott i höst... men hallå!! Jag då? Jag vill inte byta.. speciellt inte den sista månaden typ.. hmm..

Nu är tvättmaskinen så gott som färdig installerad... bara elen som kopplas i.. men skrivmejseln är såklart borta. Så imorgon fixar vi mejseln och jag får äntligen skriva ihop hyllan och ställa in den! :)

Idag så bär det av in till chefen för att skriva de sista i mina havandeskapspennings-papper.. finally.. så kan jag äntligen ta och skicka in dom..



Piss

Har nog fått historiens sämsta lön.. kuul..

Banana

Men är det nå förbannat jävla gott med banan yoghurt då! :) Looove it!


Och är fortfarande lika nöjd över att det är kasst väder, att den svenska sommaren är här! :) Haha! Så nöjd över att få sätta på mig jeans och långärmat. Det ultimata hade varit att få ha långbyxor, långärmat men ändå flipflops.. men jag kan leeva med att få ta på mig mina Nike's! :)

Nu blir att dra på sig jeansen och långärmat för att mig till barnmorskan! Undra sa flundra om man får lyssna på hjärtljuden varje gång? :)


Något ätbart?

Vad roligt det var att vakna upp vid 7 efter en natt utan nå vidare bra sömn till ett kök utan något ätbart. Inga mackor, inge hårdbröd, osten var gammal, mjölken hade gått ut.. ingen vidare bra start på dagen..

Ett stort plus är vädret! :) Jag kunde inte vara mer nöjd över vädret! Jag längtar till hösten.. eller rättare sagt tidig höst! :) Inte bara för att bebis ska komma då.. utan när börjar bli så där härligt friskt ute.. med andra ord, när man kan andas ordentligt! :)

Anyhoooo.. jag tänkte väll så att jag stannar till på Statoil på väg till jobbet och köper frulle där.. för dom måste ju ha öppet.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA, skrattade macken mig i ansiktet när jag kom dit.. Jag kan meddela alla er som vill ha något handlat halv 8 på en söndag, vilket kanske inte är så många :) att dom inte öppnar förrän kl 8!! Grr.. Så jag fick nöja mig med det jag hade i väskan......

 3 st torkade katrinplommon.....


....

Nog blev det till att åka förbi Jysk innan vi åkte ut till Högbo. Så nu är jag super taggad över att få bygga ihop den.. Men jag får väll hålla mig tills O har fixat en längre sladd till tvättmaskinen så han kan koppla in den först! :)

En trevlig 35 års tillställning var dte ute i Högbo också! :) Men en massa mat, trevligt sällskap, skratt och en massa tjockis-skämt.. på min bekostnad så klart! Haha! Dom bjuder jag på! :)
Men det blev då inge sent.. det blir för jobbigt för ryggen att sitta på bänkar utan ryggstöd, så jag och O var nog hemma vid en halv elva. En dusch och sen sängläge med godispåsen! :)

Sitter nu på jobbet och räknar ner timmarna.. 1 timme och 20 minuter kvar..


Dallas

Jag har gått och varit orolig över hur det blir med havandeskapspenningen, men det är löst och borde g igenom nu. Det enda är om den blir godkänd i tid. För chefen är ju självklart på semester och tjejerna på vikar nu istället för ordinarie hade aldrig fyllt i några sådana papper. Så hon behöll papperna så hon fick sitta och klura på dom idag och på måndag så skulle jag förhoppningsvis få hämta dom då. Det gäller alltså att försäkringskassan lägger på ett kol och går igenom mitt ärende så snabbt som möjligt. Men dom är ju inte känd för att vara dom snabbaste, så hoppas hoppas hoppas det går igenom i tid! :) Om inte annat så får jag gå hem ändå fast jag inte har blivit beviljad än.

Hämtade i samma veva ut babyboxen som man får gratis.. det var inte mycket att hurra för i den inte.. ett par blöjor någon tidning, 3 amninginlägg.. eller så kanske det var 4.. hahaha! Lite prov grejjer bara! Ja så var det ju blöjhinken då.. den enda utav värde.. men har hört att den är så dålig så vi får se! :)

Ja sen då.. vi (läs Otto, mamma och Mats) var och köpte tvättmaskinen igår allafall, mycket fräsh sak, där till och med skyddsplasten satt kvar över knapparna! :) Men i vårat hushåll är det som sagt ingenting som funkar.. eller allafall inte på en gång! Haha!
När O skulle koppla i den så är det självklart för korta sladdar, vatten"uttaget" och eluttaget sitter på varin sida av badrummet (så klart) Så O skulle fixa en längre sladd så det skulle det fixa sig.. MEN.. strulet slutar inte där.. när O skulle koppla på vatten"slangen" så går nån kran som stänger av och på vattnet av.. så det har stått och droppat i natt.
Så idag så har jag bråkat med Sandviken Hus..
När jag ringde så tyckte dom att vi skulle så för detta själv!?För att vi skulle koppla själva, för att det inte var deras killar som gjort det.. Ööö.. kej? Samma sak hade hänt om det var deras killar som varit här! Detta han jag dock inte säg för jag blev så paff, så jag ringde upp igen för att säga att kranen måste ha varit gammal, och att detta måste ha varit brist på underhåll. Han tvär nekade. Och han kunde inte svara på en sån simpel fråga så som hur vi skulle gå tillväga för att stänga av vattnet! Det var nog då han insåg att han skulle förlora denna strid! :)
Så efter många om och men så fick jag prata med husvärden och han fixade biffen. Det gick snabbt och smärtfritt att byta kranen! Tack och lov!
Så O får fixa sladden och jag funderar på att åka till Jysk och köpa denna hylla att ha stå bredvid tvätmaskinen. Vad tror ni? Nedsatt till 275 kr.. inget att bråka om! :)




Tror nog att jag tar och åker dit och köper den innan vi drar ut till Högbo för att fira Ulle! :)

Förlåt

Jag har alltid sagt, eller alltid var väll att ta i, men BP (before pregnancy) att när jag blir med barn så ska jag inte bli som alla andra mammor.. som bara pratar slemproppar, bebisar och blöjeksem... Men det är lättare sagt än gjort.

Mitt liv kretsar ju faktiskt kring livet jag bär på nu. Så speciellt konstigt är det nog inte att det mesta som kommer ur min mun har med det lilla livet att göra.

Som hur mysigt det är att ligga och känna och för att inte glömma se hur det livas om där inne. Att ligga och fantiser hur mitt barn kommer att se ut, hur korsningen mellan Hernberg och Eriksson kommer att se ut! Och få känna hur det hickas där inne, vilket jag fick känna för första gången i förrgår! :)

JAG NJUTER ♥

Jag har inga krämpor än, ingen foglossning, ingen halsbränna och huvudvärken har jag inte haft på länge nu! Vi får bara hoppas att allt fortsätter på samma spår... så jag ska nog inte ropa hej förrän jag kommit över bäcken! :)


Yay!!

Yay, det regnar idag..!! :D Jag kunde inte vara mer nöjd.. eller jo, en ledig förmiddag så jag riktigt kunde njuta av detta underbara väder hade varit helt okej.. men idag är det jobb 8-23. Det får ju gärna fortsätta regna ett tag.. Det värsta är ju bara att myggorna som blir så förbannat många!

Idag kanske vi, eller vi och vi, mamma, Mats och Otto hämta tvättmaskinen, en liten toppmatad! :) Vi ska dela den med mor och Mats, så när vi väl köper hus eller liknande så tar dom över maskinen och ställer ut den i stugan. Så 750 kr var för en knappt 2 år gammal maskin som knappt är använd, är ju inte helt fel! :) Så förhoppningsvis så stården i badrummet när jag kommer hem! :)


3 månader. 12 veckor. 90 dagar.

BEBIS

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

 

MAMMAN
Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.

Barnet växer och du kan känna det i din kropp. Du är lite tyngre och svettigare. Har du kanske märkt av att du lätt blir andfådd? Det är helt normalt. Det beror på att barnet växer, så det finns mindre plats för din mage och dina lungor.




Nog börjar det märkas att det blir trängre om trängre för bebis där inne, det är inte lika mycket action nå mer. Här om dagen kände jag en hel kroppsdel som flyttade på sig, inte bara en fot.. utan typ ett helt ben, arm, rygg kanske? Häftigt var det allafall! :)

Update


  • Åka Vagn:
    vagn
    regnskydd

    åkpåse
    vagnleksak
    reflexer
  • Åka Bil:
    bilbarnstol+bas
    solskydd
    leksak
  • Sova gott:
    spjälsäng
    spjälskydd
    madrass
    filt eller täcke
    kudde
    dra-på-lakan (1) (1) (1)
    påslakan (1)
    nattlampa
    babyvakt
  • Sköta om:
    skötbord
    skötbädd
    våtservetter
    blöjor
    blöjhink
    leksaksmobil
    skötväska
    tops till navelrengöring
  • Mini-Apotek:
    Inotyol, kräm mot röd bebisrumpa
    Bepanthen
    Renässans, näsdroppar för spädbarn
    febertermometer
    Näs-Frida
  • Äta mat:
    amningsbh
    amningsinlägg/kupor
    amningskudde
    handdukar (till eventuellt kräk)
    nappflaska
    flaskborste
    modersmjölkersättning
    bröstvårtskräm
  • Bada:
    badbalja
    tvättlappar
    babyolja
    badhanduk med huva
  • Kläder storlek 50-56
    bodys (1) (1) (1) (1)
    pyjamas (1)

    byxor (1) (1) (1)
    byxor med fötter
    strumpor (1) (1)
    sparkdräkt
    fleeceoverall
    tunn mössa (1) (1)
    vintermössa
    tossor
  • Övrigt:
    filtar (1)
    babysitter
    snuttefilt
    nalle/gosedjur
    babygym
    napp 
    handdukar
    plastad frotté


Hemska drömmar

Ja i natt så jag jag drömt alldeles jätte hemska drömmar.. 
Drömmen började lite lätt med att jag tydligen glömt bort vad allt vad bakterien listeria vad för något. Jag åt och åt och åt och kunde sluta äta brie.. jag åt ost på ost på ost. Tills någon lite försynt påpekade att det kanske inte var det bästa jag kunde äta. Och då insåg vad jag hade gjort och började spotta och fräsa, framkalla kräkningar och till slut så lyckades jag stoppa ner hela armen ner i strupen, ner i magsäcken så jag kunde "skopa" upp osten!

Hemsk hemsk hemsk dröm!

Snart blir det att skjutsa ut Anna till Kingsgarden.. sen? Cola, chips och lite Fringe kanske man skulle kunna köra på! :) Men det känns ju sjukt tråkigt att sitta inne när det är så fint väder.. Hmmm..

Suck

Nån som vet hur man får bort kåda ur håret?!

Update

  • Åka Vagn:
    vagn
    regnskydd

    kudde
    filt 
    åkpåse
    vagnleksak
    reflexer
  • Åka Bil:
    bilbarnstol+bas
    solskydd
    leksak
  • Sova gott:
    spjälsäng
    spjälskydd
    madrass
    filt eller täcke
    kudde
    dra-på-lakan
    påslakan (1)
    nattlampa
    babyvakt
  • Sköta om:
    skötbord
    skötbädd
    våtservetter
    blöjor
    blöjhink
    leksaksmobil
    skötväska
    tops till navelrengöring
  • Mini-Apotek:
    Inotyol, kräm mot röd bebisrumpa
    Bepanthen
    Renässans, näsdroppar för spädbarn
    febertermometer
    Näs-Frida
  • Äta mat:
    amningsbh
    amningsinlägg/kupor
    amningskudde
    handdukar (till eventuellt kräk)
    nappflaska
    flaskborste
    modersmjölkersättning
    bröstvårtskräm
  • Bada:
    badbalja
    tvättlappar
    babyolja
    badhanduk med huva
  • Kläder storlek 50-56
    bodys (1) (1) (1) (1)
    pyjamas 
    byxor (1) (1) (1)
    byxor med fötter
    strumpor
    sparkdräkt
    fleeceoverall
    tunn mössa (1) (1)
    vintermössa
    tossor
  • Övrigt:
    filtar (1)
    babysitter
    snuttefilt
    nalle/gosedjur
    babygym
    napp 
    handdukar
    plastad frotté

Med tanke på att det kommer vara kallt då bebis kommer och åkpåsen kommer att användas.. ska man ändå ha en kudde i vagnen?
Och nu har jag skickat in min hälsodeklaration till en mer-försäkring till mig och bebis.. Kommer inte ihåg hur mycket jag skulle få betala.. 600? 700? Äh, men det visar sig väll om inte annat när jag får räkningen! :)
Nu ska jag ta reda på sista tvätten.. jo men visst.. jag är inte som alla andra ja inte och tvättar när det är finväder ute! :)

Lite bilder från sthlm


Fika hos Hubbe och Mickis

Och njöt gjorde vi av glassen och jordgubbarna

Svårt att hålla balansen när man både är baktung och framtung! :)





Njutning på hög nivå.



Far och dotter

v.27

Barnet

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.

Mamma

Nu kanske du känner en liten fot som trycker mot magen. Ibland tar barnet spjärn och prövar sina krafter. Du kan känna hur barnet "svarar" när du försiktigt trycker tillbaka. Du kan också börja känna dig tung och få bristningar, så kallade strior på mage och lår. Hittills har det ändå varit ganska bekvämt med en rund liten mage och en bebis som inte buffar till allt för hårt mot revben och insidan av magen.

 


 

Ja då har man passerat 100-strecket då.. 'bara' 97 dagar kvar! Haha! Har under denna vecka kännt av sparkar på blåsan för första gången! Obehagligt..


!

Njuter ute på Dalarö..

Livet är underbart.. ♥

Ingen tv

PS3, släng dig i väggen.. Xbox, släng dig i väggen för att inte nämna tvn.. glöm det.. Hemma hos oss så är det fiskarna som gäller! :)


grf

Ja igår så åkte jag in till GRF med jobbet. Inte helt i min musiksmak dock, men bra väder och goda vårrullar.. så jag klagade inte allt för mycket! :)



Det blev en tripp down memory lane också. Träffade en hel drös, eller det var väll kanske att ta i, men en del med männskor som jag inte träffat på år och dar!

Hittade igår mitt nästa projket.. ni vet ju hur jag är med mitt lypsyl..

Så jag tänkte ju att detta måste vara den bästa lösningen! :)

36

nya inlägg hade jag att läsa på BlogLovin idag när jag loggade in! Oh yes, ni läste rätt, 36 st! :) Kan kaske bero på att jag inte satt vid datorn någonting igår! Självfallet var detta inte frivilligt, utan det var någon vajsing med vårat internet. Men man kanske borde ta sig i kragen någon gång här och där och låta bli datorn på en hel dag, för att sedan logga in för att få det som lilla julafton? Hmm.. värt att tänkas på!

Update

  • Åka Vagn:
    vagn
    regnskydd

    kudde
    filt 
    åkpåse
    vagnleksak
    reflexer
  • Åka Bil:
    bilbarnstol+bas
    solskydd
    leksak
  • Sova gott:
    spjälsäng
    spjälskydd
    madrass
    filt eller täcke
    kudde
    dra-på-lakan
    påslakan (1)
    nattlampa
    babyvakt
  • Sköta om:
    skötbord
    skötbädd
    våtservetter
    blöjor
    blöjhink
    leksaksmobil
    skötväska
    tops till navelrengöring
  • Mini-Apotek:
    Inotyol, kräm mot röd bebisrumpa
    Bepanthen
    Renässans, näsdroppar för spädbarn
    febertermometer
    Näs-Frida
  • Äta mat:
    amningsbh
    amningsinlägg/kupor
    amningskudde
    handdukar (till eventuellt kräk)
    nappflaska
    flaskborste
    modersmjölkersättning
    bröstvårtskräm
  • Bada:
    badbalja
    tvättlappar
    babyolja
    badhanduk med huva
  • Kläder storlek 50-56
    bodys (1) (1) (1) (1)
    pyjamas 
    byxor (1) (1) (1)
    byxor med fötter
    strumpor
    sparkdräkt
    fleeceoverall
    tunn mössa (1) (1)
    vintermössa
    tossor
  • Övrigt:
    filtar (1)
    babysitter
    snuttefilt
    nalle/gosedjur
    babygym
    napp 
    handdukar
    plastad frotté

Lite nytt blev det igår efter att jag varit in till Barnens Hus och Hemtex and More. Och har nu ångrat mig att jag inte köpte spjälskyddet jag hittade, vitt, med vita medaljonger.. äh, förhoppningsvis finns det kvar tills nästa gång jag åker eller att jag hittar något liknande. För ett vitt med något annat i vitt som mönster eller i vit struktur vill jag ha, ska jag ha! :)

Och igår gick jag som sagt in i vecka 26.. bara 14 veckor kvar! Det lilla livet väger nu runt en 900 g!
 Hmmm.. det har gått fort! Men det känns ju som det är en evighet kvar när man tänker på att Sandra ska kalva ur sig först! Anyway, det lilla livet väger nu runt en 900 g!

På söndag så kanske det bär av till Sthlm för att träffa Hubbe och Mickis och kolla igenom deras bebis-saker-gömma! :) Toppen snällt! Förhoppningsvis hittar jag lite smått och gott! :)




Bulle i ugnen eller eget mejeri?

Boob måste jag säga har en perfekt slogan för kläder till gravida och ammande! Haha!

Blöt säng

Alltså dessa dagar med denna värme har varit hemska nattetid. Jag och O har badat i vårat eget svett när vi vaknat.. hemskt.. men har ändå sovit relativt bra. Så idag hade jag tänkt att åka till Ockelbo marknaden och köpa chips och kryddor.. haha! Men tog mig in till Valbo istället och köpte en efterlängtad golvfläkt! 199 kr på Media Markt.. ett riktigt klipp! :) Så nu kommer vi sova skönt i natt, får bara hoppas att man inte stör sig allt för mycket på ljudet! Blev en tur in på Cubus också.. :)
Kollade också in tvättmaskiner när jag var in på Media Markt.. hmm.. ja du, frågan är vilken man ska köpa.. Men är det någon som har en begagnad toppmatad som ni vill bli av med så är det bara att höra av sig! :)

Har fortfarande inte hört av far som jag slängde in mina neroljade byxor till igår.. H O P P A S  fläckarna gick bort!

Nittio

Ja idag har vi firat Annhild inför hennes stundande 90års dag som infaller på tisdag! 90 hela år.. och så pigg.. inte ett par läsglasögon hon har.. helt fantastiskt! Precis som henne vill jag bli när jag blir gammal.. en riktig bull-mormor! :)

Hade en riktig toppen dag med god mat, massa härliga jordgubbar och en massa trevligt sällskap. Trodde dock att jag skulle flyta bort i värmen.. nu när värmen steg så pass så känner jag av att det blir jobbigare än vanligt med värmen.. men som sagt.. man ska icke klaga! :) Idag är också första dagen jag sett hur mina fötter svällt, innan har jag bara känt detta när jag satt på mig vissa skor.. Det var inte alls mycket, men synbart. Hmm.. undra hur detta kommer att sluta?

Commander


Med fåren i bakgrunden

Igår spenderades dagen för det mesta ute i Årsunda. Började dagen ute på Strandbaden tillsammans med mammorna+barn. Men spänningshuvudvärken kom smygandes så jag åkte hem och tog det lugnt.. det släppte tack och lov ganska snabbt. Så efter att ha tagit det lugnt i bastun, oj ursäkta, hemma, så tog jag mig ut till mamma i Långängarna. Där blev det grillning och livsnjutning på hög nivå! Ni föstår, mammas granne är en fårhage.. fåren går inte så nära mammas tomt pga av hunden, men att sitta där och äta middag i solnedgången med fåren bräkandes i bakgrunden var såå mysigt! :)



Och skillad som man är så förstörde jag mina nya byxor i samma veva som vi åt middag.. faaan.. Jag skulle försöka att skära det förbannade köttet med en slö kniv, och råkar skvätta ner varenda liten oljedrypande potatisklyfta ner i knät... så nu har jag en hel drös med oljefläckar på min nya braxer.. faaan.. Okej att dom bara kostade en hundralapp, men det måste vara de skönaste byxorna jag någonsin haft..! Faan..

Idag så hade jag tänkt åkt ut och bada innan det är dags för 90-års kalas.. meen.. jag orkar fan inte hålla på att åka fram och tillbaka och stressa. Så jag tror jag helt enkelt stannar hemma. Så jag tar en sväng ner på stan en sväng i lugn och ro och letar present.

Update

  • Åka Vagn:
    vagn
    regnskydd

    kudde
    filt 
    åkpåse
    vagnleksak
    reflexer
  • Åka Bil:
    bilbarnstol+bas
    solskydd
    leksak
  • Sova gott:
    spjälsäng
    spjälskydd
    madrass
    filt eller täcke
    kudde
    dra-på-lakan
    påslakan
    nattlampa
    babyvakt
  • Sköta om:
    skötbord
    skötbädd
    våtservetter
    blöjor
    blöjhink
    leksaksmobil
    skötväska
    tops till navelrengöring
  • Mini-Apotek:
    Inotyol, kräm mot röd bebisrumpa
    Bepanthen
    Renässans, näsdroppar för spädbarn
    febertermometer
    Näs-Frida
  • Äta mat:
    amningsbh
    amningsinlägg/kupor
    amningskudde
    handdukar (till eventuellt kräk)
    nappflaska
    flaskborste
    modersmjölkersättning
    bröstvårtskräm
  • Bada:
    badbalja + stöd?
    tvättlappar
    babyolja
    badhanduk med huva
  • Kläder storlek 50-56
    bodys (1) (1) (1) (1)
    pyjamas 
    byxor (1) (1) (1)
    byxor med fötter
    strumpor
    sparkdräkt
    fleeceoverall
    tunn mössa (1) (1)
    vintermössa
    tossor
  • Övrigt:
    filtar (1)
    babysitter
    snuttefilt
    nalle/gosedjur
    babygym
    napp 
    handdukar
    plastad frotté

Igår blev det en tur till Valbo efter att man varit hos Sandra och fiiikat! :P Hittade lite smått och gott.. Ett par mamma-leggings och ett par typ harmensbyxor, men inte riktigt.. dom är nog bara lite för stora, haha, dom hade bara strl 40 kvar.. super tunna och suuper sköna. Så 2 byxor för 200 kr är inget att klaga på! :) Blev också lite kläder till bebis också.. 2 bodys, 2 par byxor och 2 st mössor.  Jo men visst Sandra.. du läste rätt! Jag har köpt kläder! Haha! :)

Vilken rea det är nu.. underbart.. kliade helt fantastiskt i fingrarna.. och fötterna värkte.. haha.. Äh men man har nog börjat samlat så sig lite vätska i kroppen nu.. Jag borde ha bytt skor när jag gick ner till försäkringskassan för att lämna in moderskapsintyget men eftersom ingen har anklagat mig för att vara smart gick jag dit i dom ändå. Och hem kom jag inte innan det var dags för Valbo. Så samtidigt som det var himmelriket bland reorna så plååågades jag av mina stackars fötter. Så dom skorna blir nog stående resten av sommaren nu.. :(

Blev en vända inne på Ikea också.. så kudde, täcke och lakan till spjälsängen och en badbalja fick följa med hem. Men det enda påslakanet jag var ute efter var självklart slut. Typsikt..

Nu blir det frukost och sedan straden kanske? :)

RSS 2.0