Irriterande ..

.. att man måste skriva rubrik..
Haft en riktig toppen dag måste jag säga.. fika på Lasses i soooolen.. eller ja, efter ett tag i solen, dum jag hade ju satt sig i skuggan, inge vidare varmt där inte.
Hann med en tur in till Valbo med O.. enda jag fick med mig var en ynklig liten skål från Mio, som nu står så fint på hyllan O satt upp i lördags! :) Ska visa sen!
Sitter nu och väntar på att det ska bli tillräcklig mörkt ute så jag kan ta bilden på lill-projektet jag och O gjort idag.. Men tack och lov ska man väll egentligen säga, så hinner klockan bli så pass mycket innan det blir mörkt. Så bild kommer i morgon! :)
Insåg ett minus med att det börjar bli varmt ute när jag stod i kassan på Enen idag... alla dessa snusk som inte duschar, använder deo.. dessa som luktar gammal svett.. kväljningarna var starka kan jag säga! :/
Nu sängen, upp tidigt i morgon till sjukgymnasten för akupunktur!

Minnet sviker ibland

Ja, det är ju aldrig någon som klandrat mig för att ha koll på saker och ting inte! Haha! Efter jobbet blev det en snabb sväng till mamma♥ för lite, eller rättare sagt, massa hallonpaj! :P Kom sedan hem och upptäcker att mobilen är kvar i Kingsgarden.. Attans! Men det var väll inte helt fel att åka dit igen.. blev kvar där ett bra tag. Fick med mig lite tavlor därifrån som jag förvarat ute i "kiosken". Enda vajsingen är att ena är en tygtavla och nu efter att ha stått där sen jag sålde lägenheten nu luktar som en säck jordiga potatisar.. Soffan som vi ställde in i lägenheten för ett tag sen luktade preciiis likadant.. men förhoppningsvis så går kanske den lukten bort lite fortare än med soffan! :)
Har stora planer inför i morgon.. Bildbevis utlovas om dessa planer blir av! :)

The walk of shame?

7.45 i morse så mötte jag en kille gåendes alldeles före Bångs.. det var då ingen hurtig morgon promenad han var ute på inte.. ångesten lös i ögonen på honom.. jag gissar nog mer på att det var en liten walk of shame! Hehe! :)

Nu har jag väntat hela dagen på att skriva om Emma 25års fest igår, tänkte jag skulle vänta på att någon skulle lägga upp kort på FB som jag kunde sno.. men folk är så seg så! :)
Men det var super trevligt igår, blev extra känsla i det hela då vi satt i ett partytält, första gånge man sitter ute en hel kväll för i år. :) Det var mat, fika, den ordinarie gitarrstunden, lekar på Lottas initiativ.. som vi kanske lekte i en si så där 5 minuter! Men roligt värre och självklart trevligt sällskap! :) Men efter att ha suttit på en bänk i 3-4 timmar värkte ryggen så pass att det var dags att ta sig hemåt.

Insåg att igår inte var det bästa dagen att bo på stan, att bo bredvid crusing-rundan.. det var ett jäva liv av alltför högljudda motorer, hjul som spann och "melodi-tutor". Ni får ursäkta mitt bil-språk.. det där med bilar är ingen hit här inte! Haha! Men jag var så pass trött så det gick relativt fort att somna ändå! :)

Nu sitter jag av sista timmen på jobbet innan det blir en tur ut till Kingsgarden och mamma ♥


Ute på lingonjakt -07! :)


it puts a smile in my heart

Detta talesätt om att man väntar en flicka så tar denne mammans skönhet verkar vara sant. För tusan vad jag börjar få kvisslor, alldeles full med knottror i ansiktet, som om jag skulle ha hela ansiktet fullt med knottbett! Men allt för min lilla donna där inne

Morsdag idag.. får jag känns mig stolt? Blir jag firad? :)




Prov? Tenta?

Läste på någons blogg, kommer inte ihåg vems, att hon hade gjort sista tentan.. Men tjejen gick bara gymnasiet än.. trodde man bara skrev tenta på högskolan och universitet, medan man skrev prov i gymnasiet.. Eller?
Så var det allafall på min tid! :) (Haha, bästa meningen ever)

Bämvä

Ja idag har det inte blivit många knop efter jag kom hem från jobbet inte. Åkte dock hem till far för att få låna bilen, så imorgon åker man fiinbiil! :) Bämvä! Haha! Härligt värre.

Sitter och funderar nu vad fan man ska göra.. kanske ska ta och dammsuga? Diska? Duka fram chipsen? Lägga sig och sova? Rolig fredag.. haha!

Upp och jobba fm imorgon sen blir det att direkt bege sig till Emmas 25års fest! God mat och trevligt sällskap! :)

Här är en bild på Stina, mig och Emma från i vintras någongång.. då det fortfarande var tillåtet att dricka alkohol! :)

Snälla..

Är det någon som har eller vet någon som har en schyst fåtölj till salu? Helst en öronlapps! :)

9 månader av pms?

"Övrig familj (läs Per) kanske har ett och annat att säga om känslostormar utöver det vanliga också. Men så är det ju. En graviditet går ju sällan obemärkt förbi."

Berättar Celila Blankens på sin blogg då hon pratar om att hon nu under graviditet nr 2 mår bra men fruktansvärt trött..

Jaa, dessa känslostormar som hon så utmärkt uttrycker sig.. vad ska man säga.. dom kommer och går som en riktigt dergochdalbana. Jobbigt när tårarna sprutar för ingenting, te x då man har en bil bakom sig som ligger på tok för nära. True story.. Haha! Men allvarligt, det är super jobbigt.. som att ha ständig pms×10.

Blir det bättre ju längre graviditeten går? Bara framtiden kan utvisa det. Det är ju inte bara jag som ska leva med det, det ju också min underbara där hemma som måste leva med mig och min känslostormar. Om inte för min skull så hoppas jag för hans skull att det blir lite bättre!

Tack och adjö?

I morse trodde jag slutet var nära.. när man möter en lastbil, utan släp, på en smal landsväg,  som kör så snabbt att den ställer sig på två hjul i kurvan, hinner man tänka mycket.
Jävla människa..

Och jaa, efter det mötet började jag min dag som ganska bitter...

Ja må han leva

Ett stort stort grattis till Erica och Danne till lilla Lewi ♥


Satc 2

Ja igår var som sagt dagen med stort D! :) Åkte iväg ett gäng och gick på smygpremiären av Sex and the city 2! Mycket trevligt. Buffé bord med snittar och frukt, goddiebag på stolsplatsen och en massa popcorn, hade kunnat blivit mycket bättre. Filmen i sig kan jag inte säga så mycket bra om.. Men som sagt det är ju Sex and the city, kan på något sätt inte bli dåligt! :)

Och nya klackarna fick jag på mig å!! :) Kanske lite för höga klackar för en donna som inte har använt högklackat på länge! Haha! Men faan så snygg dom är!! :)


Uppmärksamma den fina pussmunnen som O lämnat till mig.. mer för att driva mig till vansinne med att lorta ner än för att vara gullig! :) Haha!


Annars då.. jaa magen börjar bli så pass stor att jag har svårt att måtta avstånd.. Idag så stod jag för nära garderobsdörren, tog liksom stopp! Haha! :) Och större ska den väll bli! :)

Efter min stund som wannabe Pinhead tidigare idag, gick jag till apoteket för att införskaffa mig en ny tandborste.. eller rättare sagt en mjukare tandborste. Jag har blivit så känslig i tandköttet sen jag blev gravid att jag riktigt blöder när jag borstar tänderna. Jag lära självklart inviga och utvärdera tandborsten så fort jag kom hem, och satans så mjuk den var.. och nog blev det bättre än förre. Nu såg tandkrämsspottet mer ut som en polkagris än ett rent blodbad! Så den nye tandborsten får betyg 4/5! :)

 

 

 


Underbara karl


Christin vs. Pinhead

Tillbaka från sjukgymnasten och akupunkturen, och visst fanns där en viss likhet mellan mig och Pinhead ett tag. :) Fick 4 st i ansiktet, 2 st i varsin arm och 2 st i ryggen! Var så sugen att be henne att ta ett kort.. haha.. hon påpekade själv att man ser rätt galen ut! :)Jag ska få gå nu 2 gånger i veckan i 2 veckor, sen får vi se hur jag mår.
Nee, nu måste jag utfodras! :P

Tusen nålar?

Om en timme ska jag ta och bege mig till sjukgymnasten.. lite nervös är om hon nu ska hålla på att sticka nålar i mig.. Tänk om jag får ligga där och likt Pinhead i Hellraiser.. uuu, hemska tanke.. Fast risken är nog ganska liten att dom skulle sätta så många :) och det kanske inte ens är i huvudet dom sätter dom.. blir väll stortån eller nå annat spexigt! :)

?

Känner mig stressad.. ändå sitter jag framför datorn.. smart..

God morgon!

Ja, då har jag gått runt en hel vecka och trott att det var idag jag jag skulle till sjukgymnasten. Men igår när jag kollade i kalendern i telen så stod det på torsdag? Så det var bara att ställa klockan på 8 i morse och ringa. Och det var ju ingen lätt match att komma fram. Så jag låg kvar i sängen med min ögonmask, ögonskärm eller vad det nu heter! :) Och tryckte på uppringning med telefonen handen i en kvart kanske.. Så när jag tillslut kom fram halvsov jag, så insåg jag inte riktigt att det inte var upptaget nå mer! :) Men det var imorgon jag hade tid, så jag hade skrivit rätt! :)

Och idag är ju dagen med stort D
. Idag klär vi upp oss, tar på oss våra högsta klackar och sticker in till Gävle för smygpremiären av Sex And The City 2! Oh yes! :P Så idag så jag äntligen inviga mina nya stövlar!




Spela, leka, sjunga?

Idag har det varit full fart på pensionärerna ute på gården.. dom hade dammat av det gamla hederliga boule spelet! :) Var bra sugen att joina dom, men behövde åka till jobbet. Haha! :)

Awww

Hittade denna fina bild i bildbanken alldeles nyss, på mig, Filip och morfar och lilla Doooris! :) Tror det är från Niclas student!


Nu blir det svårt

Första säsongen av Despan på 5an och typ en halvtimme senare Cityakuten.. vad ska man välja? Haha, dagens i-landsproblem! :)

20 v har passerat, 20 v kvar

Tänka sig, fastän man tyckt att tiden gått så sakta, så har det ändå rullat på med en väldans fart! :)

Idag blir det tvätt och städning.. :/ Mindre roligt, men det måste ju göras..


Konstigt värre

Har spenderat hela dagen till att googla, prata med vänner, föröka förstå detta med barnvagnar, vad som är vad! :) Det är ju en hel vetenskap! Haha! Hade tänkt att köpa en begagnad vagn, men jag och O tog en tur till Barnens Hus och bestämde oss för att köpa en helt ny vagn!
Kändes konstigt att gå upp och ner i gången där med en barnvagn.. vetskapen att om cirkus 5 månader kommer det att ligga en lite tösabit där i! :)

Svärfar med tillhörande flickvän var förbi en sväng innan vi åkte in till Gävle också.. alltid trevligt!

Nu? En snabb dusch, sen sängen! :)



Beslutsångest!

Nu kör vi här istället..igen!! :)

.

RSS 2.0