Krog-runda!

Insåg idag att vi glömt en påse med skruvar kvar hos människan vi köpte skötbordet av. Tack och lov så ringde jag i tid, för dom skulle upp till Norrland senare under dagen. Så idag efter jag varit och fått akupuktur så hämtade jag upp Therese och stack upp på Brynäs och hämtade dom.
Stannade till i Valbo och köpte 2 par leggings, mammaleggings! Oh yes, så nu hivade jag mina tjocka, halvtrasiga vinterleggings i soporna! Hittade också en långklänning som jag kan växa i på Cubus, för 49 kr!!!! :) Sicket klipp va? :P

Måste faktiskt nämna att åt sååådan god lunch på stan.. pesto lasagne på det där lilla fiket där uppe vid 8an.. rekomenderar starkt att gå dit.

Och nu ska ni få höra på grejjer.. Jag har varit på en liten krog-runda.. jo men visst.. Mötte upp Anna och Stina för att ta en drink.. ja en virgin för mig då! :) När vi kommer till Kharma vid 21.30 har dom fortfarande inte öppnat!? Ett ställa som har uteservering en solig fredags kväll och har stängt? Så det var bara att traska upp till Lill Puben och dricka en cola(?) För någon virgin drink, förutom juice och grenadine, kunde dom inte fixa!?
Fortsatte sedan ner till Kharma för den efterlängtade virgin Strawberry Daiquirin! :)



Blev inte långvarig inte.. gick väll kanske några minuter för tolvslaget, innan fyllesvinen kommer fram..

Någonting som jag märkte på vägen hem var att paranoian över att gå hem själv, att bli rånmisshandlad, mördad, eller bara knuffad var stor. Det enda jag tänkte på var hur jag skulle bete mig om det nu skulle hända.. hur skyddar man magen, hur skyddar jag mitt barn?

Anyway.. sitter nu säkert hemma i sängen med en godispåse! :)


Kommentarer
Postat av: Angelica

Det där med att gå själv har jag tänkt mycket på också. Därför undviker jag att gå själv så mycket det går :) Man vet ju vilka psykon det finns så ring mannen din och be han möta dig så slipper du tänka på det :) Eller om någon annan vill sällskapa dig hem :D

2010-06-05 @ 14:58:39
URL: http://angelicasgraviditet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0